Luisterkind

Een gesprek in de energie

Inzichten vanuit je hart

We zitten allemaal wel eens met vragen die ons flink bezig kunnen houden. Terugkerende thema’s in ons leven, keuzes die je maakt of juist uit de weg gaat, gezondheidsklachten… Soms zit ons hoofd hierbij flink in de weg. Die kiest vaak voor de ‘verstandige’ optie, of zit gevangen in angst.

Maar wat zou je tegen jezelf zeggen als je puur vanuit je hart zou antwoorden? Als je keuzes vanuit je hart zou maken?

Vaak voel je wel dat je sommige dingen in je leven het liefst anders zou willen doen. Of je verlangt naar iets wat je niet durft en misschien zijn er wel wat pijnlijke stukken die je telkens uit de weg gaat.

Je wil hier wel graag wat mee, maar hoe kom je daar bij? Voor velen van ons is het heel lastig om met zachtheid naar onszelf te kijken en echt te luisteren naar wat we nodig hebben. Een Luisterkind-afstemming kan hierin mooie inzichten geven en een eerste stap zijn naar verandering.

Inzichten vanuit je hart
Verbinding van ziel tot ziel

Wat is Luisterkind?

Luisterkind is een methode om met een kind of volwassene op afstand contact te leggen, de antwoorden op zijn of haar vragen naar boven te halen en waar mogelijk direct een verandering door te zetten.

Het contact vindt plaats in de energie en het kan over elke (levens)vraag, probleem of klacht gaan. Het is ook niet zomaar een gesprek, maar echt bedoeld om handvatten en inzichten te geven waar je mee aan de slag kunt. Een afstemming legt (oorzaken van) problemen bloot en geeft inzicht in hoe je deze kunt oplossen.

Ik maak op afstand contact en van ziel tot ziel gaan we met elkaar in gesprek. Zie het als een soort radiofrequentie waar we allebei eventjes op afgestemd zijn. Op deze ‘veilige zender’ kun je mij alles vertellen en kunnen we samen op zoek naar de antwoorden op jouw vragen of probleem. Ik schrijf dit allemaal op en dit gesprek stuur ik jou toe. Fysiek zien wij elkaar dus niet!

“Een afstemming is vaak mooi en herkenbaar. Bij het lezen voelt het als jouw kern.”

Luisterkind voor kinderen

Als ouder wil je natuurlijk niks liever dan dat je kind gelukkig is. Gezond. Geliefd. Maar soms heb je het gevoel dat er misschien iets is waar jouw kind mee zit, maar lukt het niet om erachter te komen wat het is.  Bijvoorbeeld veel angst als ze moeten gaan slapen, uit het niets heel boos worden of veel verdriet hebben zonder duidelijke aanleiding.

Een afstemming kan hierbij helpen. Jouw kind kan in de energie vertellen of laten zien wat er speelt, waar jij als ouder mee uit de voeten kan. Soms is het zelfs zo praktisch als het aanschaffen van een verduisterend gordijn, omdat het felle licht van de lantaarn voor het raam jouw baby wakker hield!

Luisterkind voor kinderen

Ervaringen van mijn klanten

“Bij het lezen was ik diep geraakt. Ik voelde me gezien. Wat me ook raakte is dat je niet een beschrijving geeft vanuit een zekere afstand, maar dat je voor mij heel voelbaar dichtbij bent in het verhaal. Ik heb geen moment ook maar een oordeel gevoeld. Dankjewel.”

– Maj

“Ik wil je laten weten dat ik diep geraakt ben door hoe mooi het gesprek is geweest. Het klopt en het beschrijft mijn puurste gevoel. Tijdens het lezen kwamen de emoties erg naar boven, zo bijzonder want dat gebeurt de laatste tijd nauwelijks, dankjewel daarvoor! Ik ben je ontzettend dankbaar.”

– Eva

Speciale afstemmingen

Kinderwens

Kinderen krijgen…het heeft misschien altijd gevoeld als een vanzelfsprekendheid, als iets wat gewoon gebeurt. “Als het ons is gegund…” een zin waarvan je altijd had gedacht dat dat zo zou zijn. De onzekerheid die jouw verlangen met zich meebrengt wanneer het niet zo vanzelfsprekend blijkt te zijn, kan veel verdriet veroorzaken. Het kan al jouw gedachten overheersen: de twijfel of het nog gaat lukken.

Een Kinderwens-afstemming kan hier inzichten in geven, op het moment dat het voor jou goed voelt om naar te kijken. Het is een kwetsbaar en zeer persoonlijk onderwerp, waar ik met liefde en de grootste zorgvuldigheid mee omga. Ik voorspel geen toekomst, maar ga samen met jou in gesprek op zoek naar inzichten die rust en verduidelijking geven.

Geboorteverwerking

De start van een nieuw leven is een belangrijk moment dat bepalend kan zijn voor het leven dat volgt. Deze start is een gevoelige periode waarin indrukken en ervaringen extra hard binnen kunnen komen. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk als traumatische ervaringen worden opgeslagen, die later in het leven tot problemen kunnen leiden.

In een Geboorteverwerking-afstemming kijken we samen naar jouw geboorte, jouw bevalling of hoe jouw kind de geboorte heeft ervaren, om het mogelijke trauma wat daar is ontstaan een plek te geven en te helen.

Levensbrug

Het leven begint en het leven eindigt. Maar afscheid nemen, of een verlies verwerken, zijn levensgebeurtenissen waarvan je op voorhand niet kunt bedenken hoe het zal zijn. We weten niet hoe het voelt als we een dierbare (gaan) verliezen.

Een Levensbrug-afstemming vormt een brug tussen leven en dood, wanneer iemand al is overleden of niet meer in staat is om met ons te communiceren in dit fysieke leven. Het biedt de mogelijkheid om nog de vragen te stellen waar je graag antwoord op had gehad, om een boodschap uit te wisselen en om een stukje rust te vinden.

Wat kun je verwachten?

Luisterkind voelt als jouw kern

Vaak is een afstemming mooi en herkenbaar. Voelt het als jouw kern. En geeft het de inzichten en antwoorden waar je naar op zoek bent.

Het kan ook confronterend zijn. De vragen die je stelt, of de antwoorden die je zoekt, zijn persoonlijk en kwetsbaar. Probeer daarom bij het lezen te bedenken dat het jouw verhaal is. En probeer niet te oordelen vanuit een ‘dit klopt wel, dit klopt niet’ gedachte. Je mag erop vertrouwen dat alles klopt, maar dat sommige stukken misschien nog even te dichtbij komen.

Neem daarom rustig de tijd om jouw verhaal te lezen. Zorg ervoor dat je op een rustige plek zit, dat je niet wordt afgeleid en stel je open.  Als er dingen zijn die je (nog) niet begrijpt of die te dichtbij lijken te komen, leg de afstemming dan gewoon even weg. Omdat alles staat opgeschreven, kun je hem zo vaak teruglezen als je wil.

Luisterkind voelt als jouw kern

Ervaringen van mijn klanten

“Bizar en heel bijzonder hoe treffend. Zoals het staat beschreven, wéét ik gewoon dat het klopt, maar ik vind het lastig om het toe te laten en het echt te voelen. Alles voelt gewoon raak, dat had ik echt niet van tevoren durven bedenken. Dankjewel.”

– Charlotte

“Ik ben er helemaal stil van en had tranen in mijn ogen. Prachtig, dankjewel.”

– Daniëlle

Tarief Luisterkind-afstemming

Volwassene of kind*

€ 90,-

* Je kan enkel voor jezelf een afstemming aanvragen, of voor kinderen tot 10 jaar.
Kinderen vanaf 10 jaar moeten zelf toestemming geven voor de afstemming.

Veelgestelde vragen

Wat voor vragen kan ik stellen voor een afstemming?

Of je vraag nou ligt bij je persoonlijke gezondheid, je werk, of relaties: in principe mag iedere vraag gesteld worden!

Voorbeelden van vragen bij volwassenen:

 • Ik ben heel onzeker en weet niet of het werk wat ik doe wel bij me past.
 • De band met mijn ouders is niet goed. Wat kan ik daar aan doen?
 • Ik lijk er niet meer uit te komen, waar moet ik beginnen?
 • Ik zit al jaren in een cirkel met lichamelijk klachten, waar komt dat nou toch vandaan?
 • Ik beland telkens in conflicten met anderen, waar komt dat nou toch door?

Voorbeeldvragen bij kinderen:

 • Vindt mijn zoon/dochter het wel leuk op school?
 • Op school is mijn kind een voorbeeld, thuis is ze niet te handelen. Hoe kan dat toch?
 • Ik begrijp mijn dochter niet en dat maakt me verdrietig. Kun jij eens horen bij haar?
 • Mijn kind lijkt wel depressief. Klopt dat? Kan ik iets doen?
 • Mijn zoon eet heel slecht, ik heb alles al geprobeerd, wat kan ik nog doen?
 • Mijn kind is hoogsensitief, hoe kunnen we daarmee omgaan?
Moet ik zelf iets doen tijdens een afstemming?

Je hoeft zelf niks te doen! Jouw aanvraag ontvang ik via de mail en jouw afstemming krijg je ook weer via de mail terug. Je hoeft niet langs te komen of op een bepaald tijdstip ‘klaar te zitten’. Alles vindt plaats in de energie. Makkelijk toch?

Hoe vraag ik een afstemming aan?

Wat fijn dat wij met elkaar in gesprek gaan!

Via het aanvraag formulier op de contact pagina, kun je alle gegevens achterlaten die ik nodig heb:

 • volledige naam en geboortedatum.
 • een foto van de persoon waar ik op ga afstemmen. Graag een foto waar diegene alleen op staat.
 • de vragen die je wilt stellen.
 • Zo veel mogelijk achtergrondinformatie. In ieder geval over jouw familie en gezin. Hoe meer ik weet, hoe gerichter ik het gesprek kan aangaan.

Wil je meer weten over Luisterkind en de mogelijkheden?

Ik vertel je er graag meer over. Vul via onderstaande knop het contactformulier in en ik neem contact met je op.